Nieuws

Laatste nieuws

Activiteitencentrum ‘In de Tussentijd’ geopend

Op zaterdag 14 oktober jl. is activiteitencentrum ‘In de Tussentijd’ feestelijk geopend. De nieuwe ontmoetingsplaats voor alle bewoners van Benoordenhout is gevestigd op de voormalige locatie van het snooker- en poolcentrum boven Albert Heijn. Tijdens de feestelijke...

Lees meer

Website winkelcentrum Duinzigt goed bezocht

Om belangstellenden optimaal te informeren over de herontwikkeling van winkelcentrum Duinzigt lanceerde WP Retail Invest (WPRI) medio april 2017 de projectwebsite winkelcentrumduinzigt.nl. Nu de website exact vier maanden ‘in de lucht’ is, is het interessant om te...

Lees meer

Koffie of thee mét een taartje terug op het plein

Sinds deze week heeft het Willem Royaardsplein weer een bakker annex lunchroom. Op de vertrouwde plek van zijn voorganger biedt De Bakery een aantrekkelijk en veelzijdig assortiment dat volgens de initiatiefnemers – Michael Boässon en zijn zoon Joris – zeker in de smaak zal vallen. “We willen ons onderscheiden met service, kwaliteit en exclusiviteit”, aldus Michael.

Lees meer

Tweede editie nieuwsbrief huis-aan-huis verspreid

Op Koningsdag verschijnt de tweede editie van de ‘Nieuwsbrief herontwikkeling winkelcentrum Duinzigt’. De nieuwsbrief wordt huis-aan-huis verspreid onder circa 6.500 huishoudens in heel Benoordenhout. In de nieuwsbrief wordt onder meer uitgebreid ingegaan op de beoogde invulling van de huidige locatie van Albert Heijn.

Lees meer

In de Tussentijd: een dijk van een ruimte

Op de voormalige locatie van het snooker- en poolcentrum wordt momenteel de laatste hand gelegd aan ‘In de Tussentijd’, een initiatief van Koorenhuis. ‘In de Tussentijd’ biedt alle bewoners van Benoordenhout gedurende de herontwikkeling en verbouwing van het winkelcentrum de mogelijkheid om van de royale ruimte boven Albert Heijn een bruisend activiteitencentrum te maken.

Lees meer

“Fijn dat de maandelijkse markt op het plein blijft”

Even deed het gerucht de ronde dat de maandelijkse streek-, kunst-, antiek- en boekenmarkt op het Willem Royaardsplein zou stoppen, maar niets in minder waar. “De markt blijft”, aldus organisator Gea van Vulpen. “En dat is goed nieuws, want de markt voorziet écht in een behoefte!”

Lees meer