Op zaterdag 14 oktober jl. is activiteitencentrum ‘In de Tussentijd’ feestelijk geopend. De nieuwe ontmoetingsplaats voor alle bewoners van Benoordenhout is gevestigd op de voormalige locatie van het snooker- en poolcentrum boven Albert Heijn.

Tijdens de feestelijke openingsdag konden bezoekers deelnemen aan diverse workshops, waaronder schilderen, fotografie en mini-bootcamp. De middag werd opgeluisterd door muzikale optredens van onder meer leerlingen van vioolschool De Jonge Violisten en ouderenorkest  Atelier Classique.

Tot de herontwikkeling van winkelcentrum Duinzigt biedt ‘In de Tussentijd’ buurtbewoners de mogelijkheid om samen te komen, te ontspannen of juist actief bezig te zijn door activiteiten te organiseren en cursussen aan te bieden. Alles is mogelijk, van yoga tot schilderen, van cupcakes versieren tot musiceren, van lezingen tot comedy en alles er tussenin. Nieuwe initiatieven uit de wijk zijn daarnaast van harte welkom. Uiteraard zijn ook de nodige horecavoorzieningen aanwezig!

De activiteiten worden geïnitieerd door  Koorenhuis (kunstonderwijs door vakdocenten) 2inspire| WIJk en ondersteund door onder meer Den Dulk Accountancy, Het Horecabureau, Manic Organic en WP Retail Invest. Bezoek de website voor meer informatie en de activiteitenagenda.