Sinds gisteren heeft het Willem Royaardsplein weer een bakker annex lunchroom. Op de vertrouwde plek van zijn voorganger biedt De Bakery een aantrekkelijk en veelzijdig assortiment dat volgens de initiatiefnemers – Michael Boässon en zijn zoon Joris – zeker in de smaak zal vallen. “We willen ons onderscheiden met service, kwaliteit en exclusiviteit”, aldus Michael. “Onze klanten zijn kritisch en servicegevoelig, maar daar houden we wel van…”.

 

Breed en aantrekkelijk aanbod

Michael kent zijn publiek als geen ander. Hij groeide op in Benoordenhout, doorliep er het Nederlands Lyceum aan de Theo Mann-Bouwmeesterlaan en woont – na een jarenlang verblijf in het buitenland – nu opnieuw in het stadsdeel Haagse Hout. Met De Bakery (uit te spreken als ‘de beekerie’) willen vader en zoon Boässon een hoge standaard zetten. En dat begint al met het broodassortiment. “We verkopen ambachtelijk gebakken biologische broodspecialiteiten die twee- tot driemaal per dag exclusief aan ons worden geleverd door Lekker Brood, de bekende bakkerij aan de Herengracht in Den Haag. Daar zullen veel klanten heel blij mee zijn.”

Naast overheerlijk en ovenvers brood biedt De Bakery een keur aan huisgemaakte producten, zoals taarten, gebak, quiches en soepen, ook om af te halen. En ook die worden zoveel mogelijk bereid met biologische ingrediënten. Nieuw is tot slot de vitrine met heerlijk biologisch ijs van de boerderij.

 

Lunchroom mét terras

Net als voorheen speelt ook bij De Bakery de lunchroom met het zonnige terras voor de deur een belangrijke rol. Michael: “Ontbijt verzorgen we vanaf 8 uur ’s ochtends, belegde broodjes serveren we de hele dag door. En uiteraard is iedereen – zowel binnen als op ons terras – van harte welkom voor een lekker kopje koffie of thee, mét een taartje. Of twee…”

 

Openingstijden

De Bakery is maandag t/m zaterdag geopend van 08.00 tot 18.00 uur.

Bron: nieuwsbrief ‘Herontwikkeling winkelcentrum Duinzigt’ (april 2017)