Op de voormalige locatie van het snooker- en poolcentrum wordt momenteel de laatste hand gelegd aan ‘In de Tussentijd’, een initiatief van Koorenhuis. ‘In de Tussentijd’ biedt alle bewoners van Benoordenhout gedurende de herontwikkeling en verbouwing van het winkelcentrum de mogelijkheid om van de royale ruimte boven Albert Heijn een bruisend activiteitencentrum te maken. Door de locatie tegen aangepaste condities beschikbaar te stellen, draagt WP Retail Invest van harte een steentje bij aan deze waardevolle wijkfunctie.

 

Uiteenlopende activiteiten mogelijk

Onder het motto ‘Alles kan zo lang het mag en alles mag zo lang het kan’ zijn in ‘In de Tussentijd’ de meest uiteenlopende activiteiten mogelijk: van yoga tot line dancing, van gaming tot muziek, van lezingen tot comedy en alles daartussen. Voor een aangenaam verblijf zijn uiteraard de nodige horecavoorzieningen aanwezig. Tijdens de verbouwing is het pand voor iedereen – jong en oud – toegankelijk gemaakt. De opening vindt begin mei a.s. plaats.

De aanzet voor mogelijke activiteiten zal in eerste instantie worden gegeven door Koorenhuis (kunstlessen door vakdocenten), Manic Organic (duurzaam en lekker eten) en diverse andere partijen. Daarna is het de beurt aan iedereen in de wijk.

 

 

Meer informatie

Heeft u ideeën over activiteiten die u graag in de buurt zou zien? Of wilt u zelf een activiteit aanbieden? Neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact op met ‘In de Tussentijd’:

E-mail: meerweten@inde-tussentijd.nl
Telefoon: (070) 70 71 714
Mobiel: (06) 443 773 73

Kijk op de website en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bron: nieuwsbrief ‘Herontwikkeling winkelcentrum Duinzigt’ (april 2017)