Winkelaanbod

WINKELS VOOR DE DAGELIJKSE BOODSCHAPPEN

Winkelaanbod

Na de herontwikkeling telt winkelcentrum Duinzigt circa twintig winkelunits. Het aanbod omvat dan onder meer een supermarkt (Albert Heijn), een drogist (Etos), diverse food-gerelateerde speciaalzaken, een kapsalon, een opticien, een stomerij en enige aanvullende daghoreca. Ook zullen op het plein drie ambulante zaken aanwezig zijn met vis, snacks, Döner, pizza’s en bloemen.

 

Uitbreiding winkelaanbod

Door de uitbreiding van het winkelcentrum kan het winkelaanbod worden verrijkt met ontbrekende branches. WPRI heeft het adviesbureau Bureau Stedelijke Planning verzocht om de mogelijkheden hiertoe te onderzoeken en te adviseren over winkeltypes die een goede aanvulling kunnen zijn. Daarnaast is met de gemeente afgesproken dat de mogelijke invulling van de winkelruimte in het nieuwe kopgebouw zal worden besproken in een brancheringsadviescommissie (BAC). In de BAC zullen – naast de gemeente (Economische Zaken), WPRI en een externe deskundige – ook afgevaardigden van de bewoners, de wijkvereniging en de winkeliers zitting nemen. De BAC krijgt een onafhankelijke partij als voorzitter.

WPRI zoekt échte ondernemers

Om het winkelaanbod te versterken, zoekt WP Retail Invest ambitieuze ondernemers met gevoel voor kwaliteit en service. Momenteel zijn diverse winkelruimten beschikbaar voor verhuur. Kies je nú voor een toekomst in winkelcentrum Duinzigt, dan profiteer je tot de oplevering van zeer aantrekkelijke huurvoorwaarden! Neem voor meer informatie contact op met:

Compact Real Estate Services B.V.
(035) 76 76 320
info@compact-res.nl

WP Retail Development & Management BV
(020) 714 77 80
info@wpri.nl

 

 

Verzorgingsgebied

Het primaire verzorgingsgebied van winkelcentrum Duinzigt beslaat een belangrijk deel van de wijk Benoordenhout. Tot het secundaire verzorgingsgebied behoren enkele omliggende wijken en buurten, inclusief de zuidrand van Wassenaar en de oostrand van Scheveningen. Op loopafstand zijn diverse bekende instellingen gevestigd, zoals TNO (circa 750 fte’s), instituut Clingendael (circa 100 fte’s), het NATO-complex (circa 500 fte’s) en het Internationaal Strafhof  (circa 1.200 fte’s). Benoordenhout heeft ruim 13.500 inwoners, waaronder relatief veel expats. Ook het aantal actieve senioren is – zeker in de buurt Duinzigt – bovengemiddeld. Datzelfde geldt voor het gemiddelde besteedbaar inkomen, dat hoog is in vergelijking met de gehele stad Den Haag.

 1. Te huur: 1.500 m2 bvo (kelder, begane grond + verdieping)
 2. ABN AMRO geldautomaat
 3. Stomerij De Kroon
 4. Te huur: 150 m2 bvo (begane grond) + 60 m2 bvo (kelder)
 5. Te huur: 90 m2 bvo (begane grond) + 60 m2 bvo (kelder)
 6. Te huur: 90 m2 bvo (begane grond) + 60 m2 bvo (kelder)
 7. Jansen Wijnen
 8. Jansen Wijnen
 9. Toko Batavia
 10. Te huur: 90 m2 bvo (begane grond) + 60 m2 bvo (kelder)
 1. Robert Haute Coiffure
 2. Te huur: 90 m2 bvo (begane grond) + 60 m2 bvo (kelder)
 3. Joey Geerlings Groenten & Fruit
 4. The Good Life Vision
 5. In optie: 50 m2 bvo (kiosk – begane grond)
 6. Te huur: 180 m2 bvo (paviljoen – begane grond)
 7. In optie: 80 m2 bvo (begane grond)
 8. Albert Heijn
 9. Etos
 10. Te huur: 200 m2 bvo (begane grond)