Sinds afgelopen week heeft het Willem Royaardsplein weer een échte ouderwetse bakkerswinkel: Meesterbakker Remmerswaal Roodenrijs Duinzigt. De nieuwe bakker biedt een ruim assortiment brood, broodjes, croissants, verse gebakjes, cakes, roomboterkoekjes, zoutjes, amandelkoekjes. En niet te vergeten: een hoop gezelligheid.

Meesterbakker Remmerswaal Roodenrijs Duinzigt kan bogen op een rijke geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1885. In dat jaar opende Piet Roodenrijs een eigen bakkerij in Wateringen, die vervolgens van vader op zoon doorgroeide. Zo kwamen er tal van winkels bij en werd in 1976 in Rijswijk een moderne broodbakkerij gebouwd. Bij het 125-jarig bestaan in 2010 ontving het familiebedrijf het predicaat ‘Hofleverancier’.

Inmiddels is de bakkerij overgenomen door de familie Remmerswaal uit Leidschendam en omvat het bedrijf 21 bakkerswinkels in de regio Den Haag – Rijswijk – Westland – Schiedam. In de centrale bakkerij in Rijswijk worden elke nacht verse broden, broodjes, taarten, gebakjes en koekjes bereid, die vervolgens zo snel mogelijk worden afgeleverd bij de bakkerswinkels. Elke winkel beschikt bovendien over een eigen oven waar de hele dag door broodjes, croissants, snacks en koeken worden gebakken.

De nieuwe winkel op het Willem Royaardsplein

Edwin en Marja Remmerswaal (directie Meesterbakker Remmerswaal Roodenrijs) in de centrale bakkerij in Rijswijk

Openingstijden
Maandag          Gesloten
Dinsdag            10.00 – 17.30 uur
Woensdag        10.00 – 17.30 uur
Donderdag       10.00 – 17.30 uur
Vrijdag              09.00 – 17.30 uur
Zaterdag           08.00 – 16.00 uur
Zondag             Gesloten

Adres
Willem Royaardsplein 10 – Den Haag

Contact
T (070) 219 01 04
E info@roodenrijs.nl