Woningaanbod

prominent wonen in benoordenhout
met het plein aan uw voeten

Maak kennis met CORBEILLE

Onderdeel van de herontwikkeling van het winkelcentrum is de realisatie van CORBEILLE: 39 comfortabele drie- en vierkamerappartementen met een woonoppervlak (gbo) van 75 m2 tot 142 m2. Elk appartement heeft een fijn terras of balkon, vanaf waar u in veel gevallen geweldig uitkijkt op het levendige Willem Royaardsplein. Ook beschikt elk appartement in de ondergrondse parkeergarage over een berging en (desgewenst) een eigen parkeerplaats.

 

Dit heeft CORBEILLE u straks te bieden

  • Wonen op een herkenbare locatie in de geliefde groene wijk Benoordenhout
  • Een volwaardig aanbod aan winkels voor de dagelijkse boodschappen binnen handbereik
  • Goede horecagelegenheden voor een kopje koffie met een taartje, een drankje of een heerlijk diner dichtbij
  • Uitstekend openbaar vervoer om de hoek
  • Comfortabel parkeren onder uw eigen appartement
  • Een bruisend en dynamisch ontmoetingsplein ‘voor de deur’

CORBEILLE | fase I

De eerste fase van CORBEILLE omvat de realisatie van 24 drie- en vierkamerappartementen boven de winkels van het nieuwe gebouw aan het plein. De appartementen variëren in woonoppervlak van 98 m2 tot 142 m2 en hebben een terras óf een balkon. Ook beschikt elk appartement in de ondergrondse parkeergarage over een berging en (desgewenst) een eigen parkeerplaats.

Winkelcentrum Duinzigt appartementen

Impressie CORBEILLE fase I

Bouwnummer 2 – 1e etage

Bouwnummers 5, 6 en 7 – 1e etage

CORBEILLE | fase II

In de tweede fase van CORBEILLE zullen op de hoek van de Theo Mann-Bouwmeesterlaan en de Stalpertstraat vier woonverdiepingen met in totaal 15 driekamerappartementen worden gerealiseerd. Deze appartementen variëren in woonoppervlak van 75 m2 tot 139 m2 en zijn voorzien van een terras, een balkon óf zelfs beide. Ook deze appartementen beschikken in de ondergrondse parkeergarage over een berging en een eigen parkeerplaats. Deze bouwfase vormt het sluitstuk van de complete herontwikkeling van het winkelcentrum.

Winkelcentrum Duinzigt appartementen

Impressie CORBEILLE fase II

Bouwnummer 26 – 1e etage

Bouwnummer 27 – 1e etage

Verkoopprijzen

Nader te bepalen.

Start verkoop

Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de verkoop van start gaat.

Disclaimer

CORBEILLE is een project in voorbereiding. Alle verstrekte informatie is in dit stadium indicatief. U kunt hieraan geen rechten ontlenen!

Belangstelling?

Wilt u vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van het aanbod, de prijzen en de start verkoop? Laat dan hier uw gegevens achter: